BBC odvysílá i poslední díly, pravděpodobně o prázdninách

V posledním díle Top Gearu se slavným moderátorem se můžeme těšit na dva závody – ojetých SUV a historických sporťáků.

BBC v současnosti pracuje na novém formátu pořadu Top Gear, který se v příštím roce začne vysílat s novými moderátory. Ještě předtím se však dočkáme poslední epizody, v níž se objeví oblíbené trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May.

Součástí chystané poslední epizody bude natočený materiál, který však ještě nebyl odvysílán. Letošní 22. série Top Gearu byla totiž po incidentu mezi Clarksonem a producentem pořadu Oisinem Tymonem ukončena předtím, než se odvysílaly její poslední tři epizody.

Natočený materiál se nakonec objeví v jediném závěrečném speciálu, který bude odvysílán někdy během následujících týdnů. Jednotlivé reportáže doplní záběry ze studia, v nichž se objeví pouze Hammond s Mayem bez Clarksona.

V posledním díle Top Gearu s Clarksonem, Hammondem a Mayem se rozhodně máme na co těšit. Součástí epizody budou dva závody. V tom prvním trio usedne do starých sportovních vozů, jmenovitě do Fiatu 124 Spyder, Peugeotu 304 Cabriolet a MGB GT. Na moderátory čeká několik úkolů, na cestě je přitom čeká množství piva, poruch a účast na výstavě aut.

Druhý závod představí moderátorskou trojici v ojetých terénních vozech za rozumnou cenu (250 liber, v přepočtu 9.400 korun). Závodu se zúčastní Vauxhall (Opel) Frontera, Jeep Cherokee a Mitsubishi Shogun Pinin (Pajero). Mezi úkoly nebude chybět ani souboj se Stigovým aktivně volnočasovým bratrancem.

BBC chce pokračovat ve vysílání Top Gearu bez současného moderátorského tria. Nové tváře pořadu ještě nebyly oficiálně potvrzeny, spekuluje se však o nasazení herce Philipa Glenistera, motocyklového závodníka Guye Martina a modelky Joddie Kidd.

Clarkson, Hammond a May mezitím údajně pokračují v jednání s internetovou televizí Netflix. Sami bývalí moderátoři Top Gearu spekulace podpořili tím, že na svých twitterových účtech oznámili, že tento týden budou natáčet pilotní díl nové show z dílny nejmenované nezávislé produkční společnosti.

Článek byl převzat z http://www.auto.cz/video-upoutavka-na-posledni-dil-poradu-top-gear-s-clarksonem-87667


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *